Door: Joris Linssen

Locatie: Hoveniersbedrijf Van Triest

Koop tickets

Joris Linssen CARAMBA

De band Joris Linssen & Caramba brengt Nederlandstalige muziek met een vleugje Mexico. Drie maanden per jaar toert de formatie met een theaterconcert langs de schouwburgen. De rest van het jaar spelen ze op festivals, in kroegen en op bijzondere locaties. Caramba staat bekend om zijn puurheid, aanstekelijke enthousiasme en de persoonlijke verhalen van Joris. De band werd opgericht in 1999 en bracht in 2000 de eerste cd uit.

theater

Vervolgens leidde de groep een slapend bestaan, terwijl Joris' tv-carrière bloeide met programma's als TAXI en HELLO GOODBYE. Vanaf 2008 begon de opmars van Joris Linssen & Caramba met zijn eerste avondvullende theaterprogramma Tranen van Geluk. De theatershow was een grote hit, die weer werd overtroffen door het tweede programma Vuur, waarmee de mannen in 2010 en 2011 op de planken stonden. De voorstelling Licht die ze speelden in 2013 en 2014, werd door honderd schouwburgen geprogrammeerd en was meestal uitverkocht. In 2015 en 2016 presenteerden ze de voorstelling Stroom, die hun grootste succes tot nu toe betekende. De show werd 115 keer geboekt in zalen door heel Nederland en is zeer lovend ontvangen door pers en publiek. 

De concerten van Joris Linssen & Caramba zijn vurig en intiem. Joris vertelt persoonlijke verhalen en zingt samen met zijn band prachtige liederen.

 

Foto banner: Sas Terpstra
Kleine foto:  Henry Krul