Dag mooie zomer!

Dag mooie zomer!

Zomeravondconcerten 2020

De voorbereidingen waren in volle gang. We hadden de hoop dat onze concerten doorgang konden vinden omdat we uitgingen van buitenconcerten in de open lucht. We zouden de stoelen op 1,5 meter zetten. We hadden de locaties en de muziekgroepen geregeld…
Maar helaas, onze zomeravondconcerten vallen onder de regeling ‘evenementen’, en die zijn tot 1 september verboden. Dus geen zomeravond concerten dit jaar. We hadden het zo graag gewild en na al die weken thuiszitten en zonder allerlei culturele activiteiten zou het natuurlijk prachtig zijn om weer bij elkaar te komen om te genieten van prachtige muziek. We zullen nog even geduld moeten hebben. Inmiddels hebben wij met de ensembles afgesproken dat zij volgend jaar zullen komen. Hopelijk is dan de corona-crisis voorbij en mogen optredens weer zonder beperkingen georganiseerd worden.
Ondanks een sobere culturele zomer wensen wij u een mooie tijd toe met de verwachting dat na de zomer onze klassieke concerten en theater voorstellingen weer als vanouds georganiseerd kunnen worden. Graag zien we u dan weer.

Bert Stoter, voorzitter CPE