Door: Joris Linssen

Locatie: Anna's Hoeve, Molenweg 80 Epe/Wissel

JORIS LINSSEN & CARAMBA is UITVERKOCHT

DIT CONCERT IS UITVERKOCHT.

 

CORONAMAATREGELEN ZIJN UITERAARD GEHEEL VAN TOEPASSING OP DIT CONCERT.

DIT CONCERT IS EEN BUITENCONCERT, weer of geen weer!!  PUBLIEK ZIT NIET OVERDEKT,  BAND STAAT ONDER OVERKAPPING. ZORG ZELF VOOR BESCHERMING TEGEN REGEN.

KOM TIJDIG, ER KUNNEN LANGERE WACHTTIJDEN ZIJN IVM AFSTAND HOUDEN EN KAARTCONTROLE.

BIJ BINNENKOMST IS ER VOOR IEDEREEN  EEN WELKOMSTDRANKJE NAAR KEUZE (SAP/WIJN),
ER IS GEEN PAUZE.
WIJ VERZOEKEN U GESPREID WEER TE VERTREKKEN, ER IS GEEN BAR GEOPEND.

ALLEEN ONLINE TICKETS TE KOOP.  meer informatie: info@cultureelplatformepe.nl
 

 

RAAK!

Joris Linssen & Caramba bestaat sinds 1999 en ze brachten zeven cd's, twee live albums, twee dvd's en een lp uit. Ze doen zo'n honderd optredens per jaar. Elk voorjaar toeren ze drie maanden langs de schouwburgen met een theaterconcert. De rest van het jaar spelen ze op festivals en bijzondere locaties. En ze brengen geregeld serenades.

Najaar 2013 ging de bioscoopfilm 'Met jou heb ik geleerd', over hun magische tournee door Mexico, in première op het Nederlands Film Festival. De tv-bewerking van 50 minuten werd op NPO2 door meer dan 400.000 mensen bekeken. In 2019 zonden vier regionale omroepen een tv-serie uit rond de avonturen van de vijf Caramba's.

In 2020 brengen ze de reprise van hun succesvoorstelling RAAK!, waarin ze alle vijf een verhaal vertellen bij een lied dat hen persoonlijk geraakt heeft. RAAK! is een intieme, meeslepende en aanstekelijke show, die veel emoties losmaakt.

Naast zanger/tv-presentator Joris Linssen bestaat Caramba uit Marcel van der Schot (accordeon, piano en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang), Erik van Loo (contrabas en zang) en Djem van Dijk (percussie en zang). Caramba staat bekend om de meeslepende verhalen, het virtuoze accordeonspel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme. Zien is geloven. Een concert van Caramba is altijd raak.