Door: Cherry Duyns en Oleg Lysenko

Locatie: Kulturhus EGW, Stationsstraat 25 , Epe

Koop tickets

Ode aan Armando Cherry Duyns en Oleg Lysenko

"Ik hoorde dat er geluisterd werd", is de titel van het literaire concert dat Armando en Oleg Lysenko de afgelopen twee jaar hebben gegeven.                                                                                Schrijver, schilder, beeldhouwer, film -en  theatermaker Armando leest voor uit zijn grootse oeuvre. Accordeonist en bandoneonist Oleg Lysenko begeleidt hem, laat muziek en literatuur met meesterhand in elkaar vervloeien. Als opening  Armando's  filmgedicht 'der Feldzug', gerealiseerd door Victor Nieuwenhuijs. Een avond die het publiek bij blijft.   

De succesvolle reeks voorstellingen zou dit jaar bijna geen doorgang vinden. Armando moest zich om gezondheidsredenen terugtrekken. Maar de geplande tournee  mocht niet afgezegd worden, was zijn mening. Hij vroeg Cherry Duyns , zijn oudste vriend en Herenleed-partner, de honneurs waar te nemen.  Aan proza en poëzie van Armando heeft Cherry Duyns zijn verhaal over hun verstandhouding toegevoegd: Eine Mecklenburgische Reise. Een tocht door Duitsland, een tocht door Armando's wereld van nu.

Een eerbetoon aan een van de meest vooraanstaande en veelzijdige kunstenaars van Nederland.     "Ik hoorde dat er geluisterd werd", vertolkt door Cherry Duyns en Oleg Lysenko.