Door: Unicorn

Locatie: De Aardbeientuin, Rozenkampweg 28 Oene

Koop tickets

Unicorn , Swingende Ierse-Folkband

UNICORN is een bekende naam in de folkwereld. Het ensemble behoort tot de top van de Nederlandse semi-professionele folkmuziek. Het weet het publiek tot aan de laatste minuut te boeien, te enthousiasmeren , maar ook te ontroeren . Hoe vaak maak je mee dat publiek van pure ontroering de tranen vrijelijk laten vloeien, om vervolgens weer enthousiast mee te klappen op de maat van een wervelende Ierse jig, waarbij het dus  weer feest is.

De prachtige vertolkingen van o.a. Ierse ballades en de kunstig gemaakte muzikale arrangementen zijn dan ook het paradepaardje van de band en houden een optreden interessant tot aan de laatste noot.

De band heeft een zeer volwassen eigen geluid, waarin de top-muzikanten van UNICORN (waaronder 4 conservatorium geschoold) elkaar muzikaal aanvullen maar ook de vrijheid laten, waar nodig soleren en zodoende een perfecte opbouw in het nummer reraliseren.De band treedt altijd op in een 4-persoonsbezetting.
Op 17 augustus zijn dat: zangeres Betty Borstlap, violiste Martine Nijenhuis , gitarist/zanger John Kuiper en  accordeonist Martien Tijburg ( zie foto rechts)

Losse kaartverkoop: VVV Epe

Entree: € 15 incl 1 consumptie

Het evenement vindt plaats in de kas van de Aardbeientuin. De hoeveelheid plaatsen is daarom ook aan een maximaal aantal gebonden.