Door: Michelle David

Locatie: Boerderijcamping 't Vemdebroek

Koop tickets

Michelle David and the Gospel Sessions

Locatie: Boerderijcamping Vemdebroek, Vemderweg 9 Epe. Aanvangstijd 20.00 uur.

Kaartverkoop online. Losse kaarten ook bij de VVV Epe en indien niet uitverkocht aan de locatie op de avond zelf

IN SAMENWERKING MET EPOP

De roots van Michelle David liggen in New York, Vanaf jonge leeftijd bezocht ze de kerk en ontwikkelde ze haar liefde en zangtalenten voor de swingende kerk muziek. Deze gospelmuziek swingt en dringt tot je door, en laat een vrolijk gevoel achter. Inmiddels woont Michelle in Amsterdam.
Wat zou er gebeuren als we de gospel zouden strippen van alle franje’, vroegen gitaristen Paul Willemsen en Onno Smit (bekend van Lefties Soul Connection en Beans & Fatback) zich in 2014 af. Het antwoord was ‘The Gospel Sessions Volume 1’, een plaat die ze in 2014 samen met zangeres Michelle David maakten en waarmee ze de essentie van de soul raakten.Die eerste CD werd uitstekend ontvangen. En een Volume 1 roept om een Volume 2, die in 2016 uitkwam en zo mogelijk nog enthousiaster werd begroet.
Evangeliseren is niet het doel van The Gospel Sessions, ‘maar het mooiste compliment wat ik ooit kreeg na een show was van iemand die zei: Je maakt het lastig voor me om een atheist te zijn’, grinnikt Michelle. Gospel is krachtige muziek, in veel opzichten. Het is muziek die kan optillen, kan inslaan.Het programma dat Michelle David en de Gospel Sessions brengen is behalve muzikaal rijker, ook nog meer het idioom geworden van Michelle David. Er zullen nuimmers worden gebracht die bij haar leven horen. Michelle David: ‘Een vraag die me mijn hele carriere heeft bezig gehouden is: ben ik wel goed genoeg? Voor het eerst kan ik dat loslaten, omdat het nu persoonlijk is geworden wat ik doe’.

Michelle David and the Gospelsessions zijn inmiddels een hit in kerken,opd e grote festivals zoals Lowlands  , muziektempels als Paradiso en op de televisie regelmatig te zien in DWDD. En dus ook in kleiner verband : op deboeerderijcamping 't Vemdebroek in Epe

De leden van Michelle David & the Gospel Sessions zijn:

Michelle David: zang
Onno Smit: gitaar, backing vocals
Paul Willemsen: gitaar, backing vocals
Toon Oomen: percussie

Video >